Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

Ήρθε το καλοκαιράκι και καιρός είναι να αλλάξουμε λιγάκι και τη διακόσμηση του σπιτιού μας για να μπούμε έτσι και στο κλίμα που απαιτεί θάλασσα, ρομαντικές βραδιές υπό το φως των κεριών και ξενοιασιά. Έφτιαξα λοιπόν τρεις κατασκευούλες που θα ανανεώσουν σίγουρα το ύφος του σπιτιού σας.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ιδέα για το άλμπουμ αυτό την πήρα από το blog "arty crafty funky".Σκέφτηκα να δοκιμάσω κάτι παρόμοιο και τελικά νομίζω ότι έγινε πολύ ωραίο. Θα το κάνω δώρο στην κορούλα της ξαδέρφης μου και ελπίζω να της αρέσει!

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ

Η φίλη μου η Βούλα ξεκίνησε δυναμικά να ασχολείται με το decoupage προκειμένου να δωρίσει τις δημιουργίες της σ' αυτούς που εκτιμούν τα χειροποίητα αντικείμενα. Ο καθρέφτης και το καδράκι είναι από τα πρώτα καλλιτεχνήματά της και μου τα έκανε δώρο για τα γενέθλιά μου. Εγώ πάλι της έκανα δώρο για τα δικά της γενέθλια κάτι βότσαλα που βρήκα τα οποία θα "μεταμορφώσει" σύντομα με την τεχνική του decoupage και θα σας τα δείξω όταν θα τα έχει έτοιμα.

ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ

Η πρόσκληση του Λευτέρη είναι φτιαγμένη σαν κόμικς του Μίκυ Μάους. Οι διάλογοι , τα σκίτσα και το εξώφυλλο είναι φτιαγμένα από εμένα ενώ το ψηφιακό χρωμάτισμα και το στήσιμο έγιναν από το Νίκο, το δάσκαλό μου. Ευχαριστώ για όλα, Νίκο!