Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Άλλα δύο καδράκια στα πλαίσια των δοκιμών μου όσον αφορά στις διάφορες τεχνικές ζωγραφικής. Δωράκι για την κουμπαρούλα μου τη Μαρία που της αρέσουν τα λουλούδια!










(Κι επειδή δεν πετάμε τίποτα, τα καδράκια αυτά ξεκίνησαν να γίνονται με ό,τι χρώμα μου περίσσευε στην παλέτα από έναν άλλο πίνακα που ζωγράφιζα. Έπειτα σκέφτηκα τι θα μπορούσα να φτιάξω με τα χρώματα που είχα μπροστά μου.)

11 σχόλια:

  1. ΣΟΦΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΗ!!!!!!
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΣΟΥ Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ...ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΣΒΗΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ...ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    ΚΑΛΟ ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Ή ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΆΘΟΣ.ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ "ΦΡΟΝΤΙΔΑ" ΑΛΛΑ Η ΟΛΗ ΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ,ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΙΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ- ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΕ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΦΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ! Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι γλυκια μου τωρα το καταλαβα!εχεις δικιο με το να πειραματιζομαστε με κατι καινουριο!σου εστειλα ενα εμαιλ..για μπες και δες το και πεσ μου!καλο μεσημερι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ..ΤΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΛΥ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΟΥ..
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ!!
    ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΙΔΕΡΩΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν εχω καμία γνώση σχετικά με ζωγραφική, δέν ξέρω απο τεχνικές, αλλά ..μου άρεσαν πολύ τα καδράκια σου!!!Μπράβο κορίτσι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ! ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ! ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΡΑΠΤΙΚΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΤΑ!! ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς σε βρήκα!!!!!!!!Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου στο σπιτάκι μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ !ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΤΙΑΧΝΕΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ (ΟΠΩΣ Ο ΓΑΜΗΛΙΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ)!Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχοι πίνακες!!!Πολύ ωραία δουλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή