Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΝΑ ΠΑΙΞΩ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΩ;

Εντάξει! Το παραδέχομαι! Έκανα λίγο το "κορόιδο" όταν μου ήρθε η πρόσκληση για το παιχνίδι και είπα μήπως το απέφευγα αλλά η Φαίη δε μ' αφήνει να μην παίξω! Και μη με παρεξηγήσετε! Το παιχνίδι μια χαρά είναι ! Εγώ βαριέμαι να γράψω στο χέρι γιατί και  στη δουλειά όλη μέρα στο χέρι γράφω! Πάντως κάθησα προ ολίγου και τα έγραψα και σαν καλή μαθήτρια έγραψα στο χαρτί και την ημερομηνία!!  Φιλάκια!

6 σχόλια:

  1. Σοφάκι έκανες τη δύσκολη αλλά το απόλαυσες βλέπω κι εμείς μαζί σου!
    Ευχαριστούμε για τη ζωγραφιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ 4 ΚΑΙ ΤΟ 7!ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ......ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!!!ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΨΟΓΟΣ!ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΟΥ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙ-ΠΙΝΑΚΑΚΙ!!!(ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ)ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοφία μου δεν περίμενα κάτι λιγότερο!!! Κλασσικά δασκαλίστικα - άψογα γράμματα με το καλλιτεχνικό στοιχείο πανταχού παρών!!! Λάτρεψα και τις καρδούλες με τα νουμεράκια!!! χα χα χα
    Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομορφα γράμματα ( που μου θυμισαν λίγο τα δικά μου) αλλά νομίζω ότι η ζωγραφιά είναι όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλα καλά αλλά το ερωτικό ποιο είναι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΝΑΙ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ! ΤΗ ΦΑΙΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΜΕΡΑ!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή