Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ...

      Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι!!!!! Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν πρόλαβα και πέρασε ήδη ένας μήνας από την τελευταία μου ανάρτηση και από το να αφήσω κάποιο σχόλιο στις δικές σας αναρτήσεις.
     Οι λόγοι βέβαια είναι πολλοί! Πρώτα απ' όλα είχε χαλάσει ο υπολογιστής μου (πιστέψτε με αισθανόμουν σαν να είχε αρρωστήσει ένα από τα παιδιά μου) και έμπαινα (όσο με άφηναν) λιγάκι από τη δουλειά κι έβλεπα όσα φτιάχνατε εσείς. Μπράβο σε όλους για τη δημιουργικότητα, την όρεξη, την αγάπη και την καλή διάθεση να εξηγείτε βήμα βήμα όσα φτιάχνετε! Ο δεύτερος  λόγος ήταν ότι έκανα την πρώτη μου εικονογράφηση!!! (ελπίζω όχι και την τελευταία) σε ένα βοήθημα που έγραψε μια συνάδελφός μου για τη δευτέρα δημοτικού. Και ο τρίτος και κυριότερος λόγος ήταν ότι ετοίμαζα και τη δικιά μου δουλειά που είναι ένα τετράδιο πρώτης γραφής στο οποίο έχω κάνει και την εικονογράφηση και τη συγγραφή (μαζί με τη συνάδελφό μου) και θα εκδοθεί στις αρχές Ιουλίου!
Δεν έχω λοιπόν καλές δικαιολογίες για την απουσία μου; Όπως και να έχει τώρα τέλειωσαν όλα αυτά και είναι ώρα για διακοπές και εννοείται για κατασκευές και άλλα...
    Κι επειδή οι αναγνώστες μου επιτέλους έγιναν 100, θα κληρώσω ανάμεσά τους έναν πίνακα για το ευχαριστώ που τους αρέσουν όσα φτιάχνω! Δε χρειάζεται να αφήσετε σχόλιο γιατί μπορεί να λείπετε οι περισσότεροι σε διακοπές ή να έχετε τα γνωστά προβλήματα με τον blogger ή οτιδήποτε άλλο προκύπτει στον καθένα μας. Η κλήρωση θα γίνει στις 10 Ιουλίου που έχω και τα γενέθλιά μου και θα συμμετέχουν όλοι οι αναγνώστες που θα έχω μέχρι τότε.
Σας αφήνω με ένα πινακάκι που έφτιαξα για δύο δίδυμα κοριτσάκια.



Να περνάτε καλά και καλές διακοπές !!!

13 σχόλια:

  1. Aυτά είναι υπέροχα νεά!!!! Χίλια μπράβο!!! Είμαι πολύ περήφανη για εσένα!!!Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι μου, περίμενα να είσαι μέσα τέτοια ώρα! Έχω καιρό να σου μιλήσω γιατί όπως κατάλαβες πνιγόμουν!!! Σ' ευχαριστώ για όλες τις ευχές και πράγματι, με πολλή βέβαια προσπάθεια, έγινε καλή δουλειά! Θα τη δεις! Κι εγώ σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι υπέροχα νέα! εύχομαι τα καλύτερα και πολλές πολλές ακόμα επιτυχίες! ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο! Ευχομαι να ευοδοθούν όλα τα καινούρια ξεκινήματα!!
    Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες και να είσαι πάντα δημιουργική κι αισιόδοξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα να έχεις επιτυχίες !!!Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!!!!Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΘΑ ΠΕΡ...ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓ ΝΑ ΤΟΥΣ 1000 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια!!Πάντα να έχεις επιτυχίες!!!Για τέτοιους ευχάριστους λόγους μπορείς να λείπεις από την γειτονιά όσο θες.Εμείς θα σε περιμένουμε!!Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου.Επειδή μάλλον θα λείπω στις 10 Ιουλίου σου εύχομαι να είσαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιωάννα, Ρένα, foufoula89 και Νίκη σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές σας!!! Θα τα πούμε σύντομα και στα δικά σας blog!
    Χρυσάνθη πρώτ' απ' όλα να σου ζήσουν τα παιδιά σου, να αποκτήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια και πολλά εγγονάκια για σένα!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και που είσαι εδώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σου εύχομαι πολλούς πολλούς αναγνώστες και πολλές πολλές δημιουργίες !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ!!!! ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εγώ χάρηκα που σε βρήκα. Μπράβο για τους αναγνώστες σου και για τις πολλές δραστηριότητές σου. Είναι υπέροχες οι ζωγραφιές σου. Να μας δώσεις πληροφορίες για τα βιβλία όταν ετοιμαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητηρια για την τοσο καλη δουλεια σου!φυσικα περιμενουμε με αγωνια να μας δειξεις την εικονογραφηση σου!οπως εγραψα και στο μπλογκ μου ησουν η 100η αναγνωστρια μου οποτε αξιζεις ενα δωρακι!!!!!!περιμενω την διευθυνση σου στο paintingsbyangie@gmail.com Ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα ειναι,στο κραταω για εκπληξη!!!!
    σου στελνω πολλα φιλια!
    Αντζυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πανέμορφο το πινακάκι σου! Σ΄ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο που μου άφησες. Φιλιά! Να περνάς καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή