Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ BLOG ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! 

Εύχομαι το 2012 να μας φέρει όλα τα καλά που το 2011 ξέχασε, αμέλησε ή απλά αδιαφόρησε να φέρει. Υγεία, αγάπη, τύχη και αισιοδοξία κυρίως και θα βρούμε λύσεις για όλα τα δύσκολα.
Σήμερα θα σας μιλήσω για το καινούριο blog που φτιάξαμε με τη Φαίη .Πολλοί φίλοι κατά καιρούς μας ζήτησαν να επιμεληθούμε τις σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής τους (γάμος-βάπτιση). Σκεφτήκαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε από κοινού σε ένα blog όσα έχουμε μέχρι τώρα δημιουργήσει και θα δημιουργούμε πάνω σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και να σας τα δείχνουμε από εκεί. Je veux la vie( θέλω τη ζωή) είναι ο τίτλος του και ελπίζουμε να το αγκαλιάσετε με την ίδια αγάπη που έχετε μέχρι τώρα αγκαλιάσει και τα άλλα μας blog.
Σας καληνυχτίζω με κάποιες καινούριες μου δημιουργίες...


Ένα χαρτόνι που διακόσμησα με διάφορα υλικά(χαρτιά,
κορδόνια,
κορδέλες,σύρμα,
χάντρες και
ακρυλικά)
για να στολίσω
την πόρτα
της τάξης μου.





Ένα ξύλινο επιτοίχιο καραβάκι και ένα βιβλίο-λεύκωμα φτιαγμένο με την τεχνική του decoupage, δώρο για έναν αγαπημένο φίλο.

4 σχόλια:

  1. Καλώς το κορίτσι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!Μου άρεσαν ολα πολύ το καραβάκι λίγο παραπάνω!!!!Εύχομαι να σου φέρει γούρι κι αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη για σενα!!!φιλια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά κορίτσι μου και καλορίζικο το καινούριο σπιτάκι σας !!!Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή είναι πολύ όμορφα όλα είπα να σου στείλω ένα βραβείο-παιχνίδι...Πέρνα να το παραλάβεις...Καλή χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή