Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ...DECOUPAGE!!!

Καλησπέρα σας! Εδώ και λίγο καιρό έχω ετοιμάσει μια ανάρτηση για να σας δείξω το τετραδιάκι μου. Πριν προλάβω όμως για μια ακόμη φορά να το αναρτήσω, η κουμπάρα μου η Φαίη επέμεινε να σας δείξουμε πρώτα κάποια πραγματάκια που τους αλλάξαμε εμφάνιση με την τεχνική του ντεκουπάζ.Είναι ξύλινα αντικείμενα αγορασμένα από το γνωστό μας παιχνιδοκατάστημα και κορνίζες. Για το τέλος θα σας δείξω μια κατασκευή της Φαίης που την επιμελήθηκα εγώ με ντεκουπάζ και ζωγραφική.Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας δώσει εκείνη εδώ μιας και η κατασκευή της ανήκει κιόλας. Πολλά φιλιά κι ελπίζω να σας αρέσουν...







15 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ....ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ένα καλύτερο από το άλλο!!!Μ αρέσουν όλα είναι πολύ όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου και από εμένα! Τι να πρωτοκοιτάξω; Είναι όλα πανέμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνονόματη, τι ωραία πραγματάκια έχεις κάνει?
    Μου αρέσουν όλα, τα έχεις κάνει καταπληκτικά, μπράβο και από 'μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πανεμορφα ολαααα μπραβο παντα τετοια και πιο πολλα ακομα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΜΠΡΑΒΟ....Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΙΝΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΥΠ'ΑΤΜΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΦΑΙΗ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ.ΝΕΝΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απ'ότι φαντάζομαι εσείς οι δυο οι κουμπάρες όταν βρίσκεστε κάνετε αριστουργήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σοφάκι μου ειναι πολύ όμορφα όλα στα πρώτα η τεχνική ειναι εντυπωσιακή αλλα οι πεταλούδες με ξετρέλαναν αψογη δουλειά και με υπέροχα χρώματα.Επίσης να πώ πως θα πρέπει να είναι πολύ όμορφο να δημιουργείς παρέα με κάποιον φιλιά πολλά και στίς δυό σας και πολλα μπραβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχα υπέροχα! Τόσα πολλά και όλα τόσο όμορφα μπράβο σου! και δε πειράζει που δεν σχολιάζεις νομίζω! Γιατί όλες κάποια στιγμή βρίσκονται σε αυτή τη φάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑΣΙΑ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙΣ, "ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ" ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ ΟΠΟΤΕ Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. α!είσαι τυχερή που συνδιάζεις τη δημιουργία με την παρουσία της κουμπάρας κ φτιάχνετε τόοοοοσο ωραία πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή