Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Νο1-ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ DECOUPAGE


Καλημέρα σε όλους τους φίλους που ακόμα  δίνουν το παρόν στην όμορφη αυτή παρέα.
Στην 8μηνη απουσία μου παρατήρησα ότι οι επισκέψεις  στο μπλογκ μου συνεχίζονταν ακάθεκτα παρά το γεγονός ότι δεν είχα αναρτήσει κάτι καινούριο.Οι  φίλοι μου από την άλλη μου έκαναν παράπονα γιατί σταμάτησα να ασχολούμαι με το μπλογκ ενώ εκείνοι δεν είχαν άλλο τρόπο για  να βλέπουν αυτά που φτιάχνω.  Όλοι όμως περνάμε  κάποια στιγμή στη ζωή μας κάποια δυσάρεστη φάση  με αποτέλεσμα να εγκαταλείπουμε μερικά από αυτά που μας ευχαριστούσαν μέχρι πριν. Ευτυχώς για τους περισσότερους αυτό γίνεται μόνο προσωρινά!  
Επειδή όμως φαίνεται πως δεν μπορώ να κρατήσω τις υποσχέσεις μου και να είμαι συνεπής όσον αφορά τη συχνότητα της παρουσίας μου στη μπλογκογειτονιά αποφάσισα να καθιερώσω τις ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. Πολλές δημιουργίες μαζί για να εξιλεώνομαι σε περίπτωση που πάλι αρχίσω να καθυστερώ τις αναρτήσεις μου. Και ξεκινάω με πίνακες φτιαγμένους με decoupage.
Ελπίζω να επανέλθω σύντομα!!!!
Πολλά φιλιά σε όλους!!!



















6 σχόλια:

  1. Γειά σου Σοφία μου πολύ χαίρομαι που έδωσες σημεία ζωής!!Μακάρι να είναι ολα καλά στη ζωή σου τώρα.Κανε οτι σ ευχαριστεί και σε ηρεμεί κι εμείς εδώ είμαστε.Οι πίνακές σου ολοι υπέροχοι και ειδικά ο πρώτος μου άρεσε πάρα πάρα πολύ!!!Να είσαι καλά πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!!!ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΟΤΙΒΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΗΝΑ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ!
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ!!!Χαχαχαχα Με το καλό Σοφάκι,καλός δημιουργικός μήνας σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νασαι πάντα φωτεινή και δημιουργική και να κάνεις υπέροχα πραγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή